Woon je in Almere, of in de buurt van Almere en ben je zwanger en op zoek naar kraamzorg? Dan kan ik je van dienst zijn! Mijn naam is Josje Gorter en ik ben sinds 2002 kraamverzorgster. Aangezien ik in Dronten woon kan ik ook aan kraamvrouwen in Almere kraamzorg aanbieden.

Kraamzorg op maat

Een persoonlijke benadering voor kraamzorg vind ik erg belangrijk en  ga graag eerst even persoonlijk met jou en je gezin kennismaken. Ik luister goed naar jouw wensen, zodat ik je kraamzorg op maat kan bieden. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens de kraamtijd en een prettige en onbezorgde kraamperiode hebt. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificeringen om jouw en je pasgeboren baby de best mogelijke kraamzorg te geven.

Vele moeders gingen je voor

Ik heb als kraamverzorgster al mogen werken voor veel moeders in Almere en omgeving. Ben je benieuwd hoe zij hun kraamtijd beleefd hebben? Lees dan deze reacties over de kraamzorg eens. Ik kom graag als kraamverzorgster bij jou in Almere om ervoor te zorgen dat je na je kraamtijd net zo’n positieve ervaring hebt als deze andere moeders.

Meer informatie of aanmelden voor kraamzorg?

Wil je meer informatie over de kraamzorg of heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op deze website. Wil je jezelf direct aanmelden voor kraamzorg in Almere? Maak dan gebruik van dit aanmeldformulier voor Kraamzorg Josje Gorter

Kraamzorg Josje Gorter heeft via de Coöperatie Kraamzorggroep contracten met alle zorgverzekeringen.

Mocht jouw verzekering je vertellen geen contract te hebben met Kraamzorg Josje Gorter, dan kun je de Coöperatie Kraamzorggroep Harderwijk noemen.

Je kunt altijd even contact met mij opnemen voordat je jouw verzekering raadpleegt.

spelden-4-keluren