Als je zwanger bent moeten er een hoop zaken geregeld worden. Één van de eerste dingen die je regelt is over het algemeen de kraamzorg. Je kunt dit het beste doen in de 8e tot 14e week van je zwangerschap zodat er voldoende tijd is om de zorg in te plannen. Als je contact met mij opneemt kijken we samen welke kraamzorg het beste bij je past.

De uiteindelijke inschrijving kan ik volledig voor je regelen. Je kraamtijd en de hulp die je krijgt wordt ook via mij (ZZPer) vergoed door uw verzekeraar (m.u.v. van de wettelijke eigen bijdrage).

Één kraamverzorgster tijdens de kraamweek

Ik vind het belangrijk dat jij tijdens de kraamweek de volledige periode dezelfde kraamverzorgster hebt. Dit zorgt voor de benodigde rust en continuïteit zodat jij optimaal kunt genieten van je kraamtijd. Je kunt er vanuit gaan dat ik de hele kraamtijd bij je blijf.

Wanneer ik ziek word, of er andere calamiteiten zijn dan word ik afgelost door een andere kraamverzorgster. Ik werk hiervoor samen met gediplomeerde collega’s. Samen zorgen we ervoor dat jij hoe dan ook de kraamzorg krijgt die je nodig hebt.