Wil jij met andere mensen delen hoe je mijn kraamzorg hebt ervaren? Vul dan hieronder het reactieformulier in. Ik vind het ontzettend leuk om je mening te horen.

Foto’s

Heb je foto’s van je kraamtijd die ik op mijn website mag plaatsen? Stuur ze dan via WeTransfer.com naar gorter.josje@gmail.com

87 reacties

 1. Jamilla

  Lieve Josje,

  Vier jaar geleden kraamde je bij onze eerste en afgelopen maart was je er weer bij de tweede. Toen ik zwanger bleek heb ik je direct gebeld of je weer kon en gelukkig was dat zo. Het was als eerst fijn en bijzonder dat je er opnieuw tijdens de eerste week was. Ook nu hebben we een heel fijne kraamweek gehad dankzij jou! Je neemt veel uit handen, weet ontzettend veel, hielp enorm bij m’n borstvoeding en ook ons dochtertje werd niet vergeten. Josje is heel erg betrokken, kunt altijd je vragen stellen en bericht je zelfs nog na de kraamweek om te vragen hoe het gaat. Opnieuw veel dank Josje! Groetjes Jamilla, Greg, Noé en Lio

 2. Gea

  Hallo,

  We hebben Josje ervaren als een betrokken persoon en helder in de communicatie. Ze stemt af wat je behoeften zijn en ook als een bevalling wat anders loopt dan normaal en dan weet zij wat je nodig hebt. Echt een aanrader.

  Groeten Gea

 3. Marlisa

  Josje heeft ons tijdens de kraamweek fantastisch geholpen. Ze is super proactief in zowel de zorg als huishoudelijk taken en neemt je alles uithanden en meer! Zo werden we dagelijks verrast met een heerlijke fruitcocktail. Josje heeft aandacht voor zowel de verzorging van kind als moeder wat super fijn is! Ook na de kraamweek is ze betrokken en mag je haar altijd wat vragen.

 4. Djeneah

  Wij hebben Josje gehad als kraamzorg bij ons eerste dochter Noeëla, wij waren zo blij met haar! Ze hielp mij ontzettend veel met mijn borstvoeding en mijn huishouden! Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor. Mijn borstvoeding ging meteen goed en Josje heeft met ontzettend veel zelfvertrouwen gegeven en heel veel tips hoe je kan voeden, ik heb heel veel gehad aan haar en het was ook erg gezellig. Ook tijdens de kraamtranen hielp ze mij erg fijn. Ook na de kraamzorg week. Ik kan haar altijd bellen of een appje sturen als ik iets niet weet en dan zoekt ze het gelijk uit voor mij. Hier ben ik ook ontzettend dankbaar voor omdat ik soms een beetje onzeker wordt. Ik ben echt ongelofelijk blij dat ik Josje heb gehad als kraamzorg en zou haar aan iedereen voorstellen!

  Grote dank aan Josje!

  Met vriendelijke groet Djeneah & Joshua

 5. Lucie en Timo

  Dankzij Josje hebben wij een goede kickstart gehad met ons eerste kindje. Josje heeft zeer veel ervaring en weet ook haar kennis met praktische tips goed over te dragen.
  Daarnaast heeft ze ook zeer goed geholpen om de borstvoeding op gang te brengen.
  Ook gaf ze ons als kersverse ouders de rust die wij nodig hebben en terwijl wij konden uitrusten, deed zij de essentiële dingen in het huishouden.
  Tot slot en niet onbelangrijk is Josje ook lekker sociaal en voelde wij ons op ons gemak met haar.
  Heel erg bedankt voor alles!
  Groeten,
  Lucie, Timo & kleine Léo

 6. Glenn en Manon Zwolle

  Het was een geweldige ervaring om Josje als onze kraamhulp te hebben! Ze heeft zoveel ervaring, kennis van zaken en gaf ons geweldige tips. Zeker omtrent de borstvoeding. Onze dochter viel de eerste dagen behoorlijk af en Josje handelde goed en snel. Na overleg besloten kunstvoeding bij te geven en een dag later kwam een lactatiekundige. Uiteindelijk besloten te stoppen met borstvoeding, tijdelijk te kolven en daarna volledig over te gaan op kunstvoeding. In deze keuze was Josje een grote steun. Wij voelden ons op onze gemak bij haar en ze was altijd snel om te handelen bij eventuele problemen of vragen die wij hadden. Wij waarderen haar flexibiliteit en bereidheid om zich aan te passen aan onze behoeften, denkt altijd mee en doet graag wat extra’s.
  Wij kunnen haar dan ook niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor ons gedaan heeft. Wij zijn Josje dankbaar voor haar aanwezigheid en bevelen haar ten zeerste aan aan elke nieuwe ouder die op zoek is naar een kundige, enthousiaste en lieve kraamhulp!

 7. Familie Dekker

  We kijken positief terug op de kraamweek met Josje. Ze vond op een natuurlijke manier haar weg in ons gezin, wat we als erg prettig hebben ervaren. Ook ging ze erg leuk om met onze dochter, die haar gauw al helemaal accepteerde. De hulp en kunde omtrent de borstvoeding was ook erg fijn. Josje gaf goede tips en tops om de voeding wat meer op gang te helpen. Daarnaast is Josje een harde werker in het huishouden, waarbij ze erg netjes werkt! Kortom; een hele fijne kraam tijd gehad voor het hele gezin!

 8. Julia & Rogier

  Kraamzorgjosjedronten.nl, via via kwam ik bij je terecht. De manier waarop jij mij als kraamvrouw en natuurlijk onze eerste new born, maar daarnaast ook mijn partner en onze naasten hebt ondersteund is echt super!
  Je voelt de ervaring en gevoeligheid en daarnaast kan je lekker een eind weg kletsen met Josje!
  Onze 3 honden waren ook op hun gemak bij jou en dat was voor ons wel een belangrijk punt!
  Maar ook de onzekerheid over een ‘vreemde’ in ons huis. We hoefden maar iets aan te geven en je was er prima mee! Heel prettig!
  Zelfs na de kraamweek bleef je alert en konden we je bereiken bij vragen. Je hebt ons daarbij ook echt nog even kunnen helpen!

  Dank je wel, lieve Josje!
  Rogier, Julia & Nory!

 9. Matzen & Robert

  Vorige maand ( begin November) kunnen genieten van een heerlijke relaxte kraamweek mede dankzij Josje. Ze is een professionele, vakkundige & ervaren kraamverzorgster wat je direct merkt in haar doen en laten.
  Ten eerste prettig om eerst even persoonlijk kennis te maken om te kijken of het klikt en om met geruststellend gevoel de bevalling & kraamweek in te gaan.
  Ten tweede heel plezierig tijdens de kraamweek hoe ze afstemt en aanvoelt aan het gezin wat en waar behoefte aan is.
  Ten derde waar het bij kraamzorg feitelijk om draait, zorgen voor baby & kraamvrouw & (ontzorgen van) gezin! En dat kan ze als geen ander, dus zou ik Josje iedereen aanraden!!

 10. Rik en Marlies

  Wij hebben Josje ervaren als een lieve, zeer betrokken en kundige kraamverzorgster.

  Ondanks dat onze kraamtijd anders verliep dan gehoopt, heeft zij ons goed kunnen helpen en ondersteunen. Ze hield nauw contact met ons en hielp waar ze maar kon.
  Ze heeft veel kennis en ervaring, dat was voor ons erg fijn.
  Daarnaast is ze erg lief, begripvol en zorgzaam voor zowel de kleine als voor papa en mama.

  Veel dank Josje!

 11. Familie Berghuis

  Josje hebben wij ervaren als een professionele en zorgzame kraamverzorgster. Ze heeft jaren ervaring, weet van aanpakken in het huishouden en stemt goed af op de thuissituatie in wat wij nodig hadden. Josje heeft gekraamd bij onze derde zoon, ze wist goed om te gaan met de andere twee kinderen en zag waar behoefte aan was. We waardeerden haar zorgen om voldoende rust te nemen en haar zorgvuldigheid in de zorg voor onze zoon. We kijken terug op een mooie kraamweek! Dankjewel Josje!

 12. Familie Havik

  Wij zijn via vrienden bij Josje terecht gekomen. We hadden hele positieve verhalen over Josje gehoord en zij hebben net als ons een grote hond. Wij vonden het namelijk belangrijk dat we iemand in huis zouden hebben, die niet bang zou zijn voor een Duitse Herder en hem ook niet zou negeren. Voor hem veranderd er natuurlijk ook het een en ander..

  Na ons eerste telefoongesprek en mijn ervaring over vorige kraamhulp van onze zoon, wat totaal niet fijn is geweest destijds en hoe Josje daarmee om ging was voor mij zo fijn! Dat gaf mij weer vertrouwen!
  Maar soms blijft het bij woorden.. Maar bij Josje was dit niet het geval! Ze maakte alles waar! Ik heb deze kraamweek totaal anders ervaren en kan met een positief gevoel erop terug kijken! We zijn ontzettend blij dat we voor Josje hebben gekozen! Wij allemaal! Lieve Josje, je was er voor ons, je hielp ons, je liet ons en je was duidelijk wanneer we even pas op de plaats moesten nemen, je hield onze Hailey goed in de gaten, maar ook mij en zelfs na de kraamweek!

  Josje is zeker een aanrader!!! Ze neemt de tijd voor je, maar ook voor andere kinderen/huisdieren, luistert naar je en staat open voor alles.

  Dankjewel Josje voor alles! Liefs, Victoria, Wesley, Noah & Hailey

 13. Anne Marijke

  Nogmaals dank Josje, voor de goede zorgen! Je hielp ons voor de 2e keer in de kraamperiode en ook dit keer was de samenwerking weer heel prettig! Ook onze zoon vond het reuze gezellig dat je er was:) Je flexibiliteit, kennis en rust zijn erg prettig voor ons als “kraamouders”. Het ga je goed en we houden contact!

 14. Kurt, Melissa & Liam

  Wij hebben enorm genoten van de kraamtijd van onze eerste kindje Liam. Hier had Josje een heel groot aandeel in. De zorgen voor moeder, kind en vader waren enorm fijn. Ze benaderde alles op een rustige manier en bracht dit over op ons. Wat ook erg fijn was, is dat Josje super goed was met onze jonge hond. Josje is een hardwerkende vrouw, maar nam ook de tijd voor een gezellig praatje. Al met al hebben wij het als zeer prettig ervaren.

  Nogmaals dank voor de goede zorgen en de lekkere fruithapjes 😉
  Groetjes,
  Kurt, Melissa en Liam

 15. Rianne en Matthijs

  Na de geboorte van onze dochter Felin kwam Josje bij ons thuis. Ze weet veel over de verzorging van baby’s en de moeder. Ze steekt de handen uit de mouwen, maar ik ook in voor een praatje. Verder is het contact voor de geboorte begint erg prettig.

 16. Thomas & Anoeshka Bakker

  Na de geboorte van onze eerste dochter waren wij super blij om Josje in huis te hebben! Niet alleen onze dochter, maar ook wij werden goed verzorgd. Hierdoor was er ondanks de grote veranderingen die een kleintje met zich meebrengt toch rust in huis. We hebben heel veel geleerd deze eerste week en zouden zo weer voor haar kiezen. Bedankt voor alles!

 17. Tristan, Corina en Sanne

  We hebben heel veel gehad aan de hulp van Josje. Je merkt dat ze veel ervaring heeft. Ook op gebied van borstvoeding (wat nog goed op gang moest komen) heeft Josje ons goed op weg geholpen. En Josje speelde goed in op onze wensen.

  Door een keizersnede was ik de eerste dagen minder mobiel. Dat frustreerde me, want ik wilde ook meekijken met en leren over de verzorging van ons eerste kindje. Josje speelde daar goed op in. Zo deden we Sanne naast mijn bed in bad en kon ik haar aankleden terwijl ik op bed zat.

  Bedankt voor de fijne kraamweek!

 18. Rozanne de Groot

  Inmiddels al weer even geleden dat onze kleine Sara is geboren, maar nog steeds horen we de wijze en professionele adviezen van josje in ons achterhoofd. Onze zoon benjamin zei van de week En zo zijn er nog vele andere voorbeelden te noemen…we hebben met zn allen hier een redelijk drukke kraamtijd gehad (of dit is wellicht standaard?) maar o.a. dankzij josje hebben we bijzonder genoten van alles wat er op ons af kwam…ondanks de verschillen in cultuur en taal bij ons thuis heb je er voor gezorgd dat we ons allen betrokken voelden. Dank daarvoor! Ook de nazorg was super en erg leuk om een paar weken later je nog een keer te hebben gezien thuis, niks mooiers dan als trotse ouders het resultaat van al de gezamelijke moeite en inzet te mogen showen. Met andere woorden, je hebt een onvergetelijke indruk achter gelaten hier thuis!

 19. Vincent, Milou en Lars Zwolle

  Lieve Josje,
  Onze kraamweek is alweer 2 weken geleden maar wat heb ik je de eerste dagen gemist. We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad met jou als kraamverzorgster. Als nieuwbakken moeder zijn je enorme kennis over de borstvoeding, je kennis over alles rondom een pasgeboren baby en je aanpak rondom rust heel erg fijn. We hebben genoten van je harde werk in ons huis. Ook vonden we het heel fijn dat je zowel bij de bevalling was als de week daarna.

  Veel liefs
  Vincent, Milou en Lars

 20. Marjolein

  Wij hebben een fijne kraamweek van ons eerste kindje gehad met de kraamzorg van Josje. Josje is helder in haar communicatie over wat te verwachten en heeft goede adviezen gegeven, onder andere over borstvoeding.

 21. Iris

  Wat een fijne kraamweek hebben we met jou gehad Josje! Een ontzettend fijne start met onze derde. En ondanks dat het de derde was weer nieuwe tips gekregen. Het was heerlijk onbezorgd en je hebt ondersteuning gegeven op de vlakken die wij graag wilden en nodig hadden. Dank voor de fijne week!

 22. Fam. de Waard

  Het was een fijne kraamperiode met Josje die ons bijstond. Er moest veel geleerd worden en Josje weet van wanten. Daarnaast verwendt ze je met ontbijt op bed en houdt het huis schoon waar nodig zodat je tijd hebt om te wennen en te genieten van je kindje(s) en om te rusten (wat voor haar nog een hele opgave was bij mij :)).
  Tevens heeft ze verstand van borstvoeding als je dit wilt gaan doen. Goede tips en tricks waar je verder mee kunt.

  Dank voor de kraamtijd!

  Groetjes,
  Rian, Alie en Aaron

 23. Fam bakker

  Een fijne tijd gehad met Josje als kraamverzorgster. Luistert goed naar wat je wil en je kan goed met haar in gesprek als je iets niet prettig vind. Weet veel over borstvoeding en heeft donor melk geregeld toen de borstvoeding niet op gang kwam.
  Fijn dat er zo meegedacht werd.
  Bedankt voor alles

 24. De lange

  Josje super bedankt voor de fijne kraamtijd die we samen met jou mochten hebben!
  Je bent een lieve zorgzame kraamhulp.
  Goeie hulp, ondersteuning en tips.
  Meyrah vraagt nu al om je waar blijft josje bal gooien🥰

  Dankjewel voor alles!

 25. Jaynie Jannink

  Jaynie Jannink

  De kraamtijd was mede door Josje een bijzondere en fijne tijd.
  Bedankt voor je goede zorg en tips.

 26. Linda

  Wij hebben een hele fijne kraamperiode gehad dankzij Josje! Haar manier van advies en meedenken hebben wij als heel prettig ervaren. Wij kunnen haar absoluut aanbeleven! Bedankt voor de goede zorgen.

 27. Mirte Fellinger

  Wij hebben van een hele fijne kraamperiode genoten. Josje was zeer zorgzaam en bomvol nuttige tips. Ze is een echte aanrader, zeker bij een eerste kindje. Daarnaast was Josje ook een gezellig persoon om over de vloer te hebben, dagelijks lekker gekletst.

  Josje erg bedankt. Dat je nog vele toekomstige mamma’s en pappa’s mag helpen.

  Groetjes
  Mirte Matthijs en Femke.

 28. Familie Born

  Ik heb een hele fijne tijd beleefd met Josje in mijn kraam periode. Het was mijn eerste kind een ik wist niet wat ik moest verwachten. Josje is erg professioneel maar tegelijkertijd vriendelijk, open en communicatief. Ze heeft mij goed geadviseerd, geholpen en nog eens streng voor mij geweest wanneer het moest 🙂
  Zij doet duidelijk waar ze goed in is en waar haar hart en passie ligt.
  Ik zou Josje zeker willen aanraden voor mensen die een behulpzaam, professioneel maar ook lief kraamverzorgster zoeken.
  Hartelijk bedankt Josje!

 29. Familie Koelewijn

  Een hele fijne kraamperiode achter de rug met Josje als onze kraamverzorgster! Professioneel, een harde werkster en een gezellige dame die ons een week super heeft geholpen! Josje heeft niet alleen aandacht voor de baby, maar ook de twee grote broers worden betrokken en er wordt nog tijd gevonden om met ze te spelen. Josje, je hebt het weer super gedaan en mocht er een vierde komen, komen we zeker weer bij je terug!

 30. Renata

  Wij hebben Josje als een professioneel kraamverzorgster leren kennen met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Josje heeft ons de eerste dagen goed op weggeholpen nadat ik 2,5 week eerder beviel. Ze is een harde werkster die haar hand er niet voor omdraaid om het huishouden draaiende te houden en de zorg voor het hele gezin op zich te nemen. Omdat ik 2,5 week eerder beviel heeft ze ons de 1e dagen op gang geholpen en voor vervanging gezorgt, maar ze bleef contact met ons houden. Heel prettig!

 31. Amber Morriën

  Bij de geboorte van ons derde kindje hebben we Josje opnieuw als kraamhulp gevraagd. Het was ontzettend fijn om een bekend gezicht in het gezin te hebben, die bovendien heel zorgzaam en zelfstandig is. Josje helpt met de baby, geeft tips en adviezen en houdt ondertussen het huishouden draaiende. Heel fijn om wederom zo’n zorgeloze kraamtijd te hebben dankzij Josje!

 32. Lieke

  Hele professionele en fijne kraamhulp. We hebben de kraamtijd ervaren als een leerzame (ook bij ons derde kindje) en warme periode waarin Josje ons verzorgde en ondersteunde. Zeker een aanrader!

 33. Jamilla, Gregory & Noé

  Al vroeg in mijn zwangerschap kregen we de tip om de kraamzorg vast te regelen, na goed zoekwerk online kwamen we uit bij Josje. We lazen veel goede ervaringen op haar site. Na onze intake/kennismaking besloten we direct om voor Josje te gaan. Daar zijn we nog altijd onwijs blij mee! Onze eerste week thuis was enorm fijn dankzij alle hulp en tips van Josje. De bevalling begon ’s nachts en zoals afgesproken hadden we Josje een berichtje gestuurd dat het was begonnen. Dezelfde ochtend nog ben ik bevallen, maar we moesten nog even een paar uur in het ziekenhuis blijven. ‘S avonds mochten we naar huis. We waren net binnen en Josje stond al voor de deur om ons op te starten voor de eerste nacht. In het ziekenhuis waren ze verrast dat onze kraamhulp dezelfde avond nog ging komen. Wij waren hier echt zo blij mee!! Heel fijn dat Josje er direct stond, zodat we lekker de nacht in konden gaan. De rest van de week zijn we (alle drie!!) ook enorm verzorgd, van een spik en span huishouden tot en met fruithapjes aan toe. Daarnaast waren alle tips en hulp met onze kleine meid echt super! Het bezorgd mij/ons een enorm relaxte week, ondanks dat alles nieuw was. Je merkt dat Josje haar werk doet vanuit haar passie en is ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast vraagt ze regelmatig waar het beter kan en of wat ze doet fijn is voor ons als gezin. Zelfs na de kraamweek konden we nog terecht met vragen en vond ze het leuk te horen hoe het nu met ons gaat. Wij hebben echt een hele fijne week gehad, nogmaals dank!!

 34. Fam. Majda

  Mijn keuze voor Josje als kraamverzorgster kwam door de vele goede reacties op haar website. Niks is hier aan gelogen en ik heb een fijne kraamweek gehad (vooral) door Josje. Door een lastige start in het ziekenhuis waren wij 5 dagen later thuis met onze zoon. De periode in het ziekenhuis hebben wij al contact gehad om het een en ander met elkaar af te stemmen. Erg fijn!
  De kolf welke ik in het ziekenhuis mocht gebruiken had Josje ook in haar bezit wat voor mij erg prettig was.

  Gelijk een vertrouwd gevoel vanaf dag 1, want geef toe het is toch spannend bij een eerste kindje hoe alles gaat verlopen met een ”vreemde” in huis. Dit vreemde gevoel is nooit geweest!
  De zorg voor onze zoon was 200 % daarbij werden wij als ouders ook in de watten gelegd met heerlijk eten, een fris bed en een schoon huis.

  Josje dank je wel!

 35. Laura, Raymond en Steffie.

  Josje is na de geboorte van onze dochter als inval gekomen omdat de kraamzorg die eigenlijk zou komen verhinderd was. Het was dus voor ons een verrassing hoe het zou uitpakken, maar het had niet beter gekund. We zijn ontzettend blij met Josje als kraamzorg. Ze neemt een schat aan ervaring mee, maar zij is ook bijzonder geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg en baby’s en zij houdt haar kennis up to date. Zij heeft al zoveel baby’s gezien maar toch gaf ze ons het gevoel dat ons kindje bijzonder is. Zij is ontzettend betrokken en haalt alles uit de kast om ouders en kind goed op weg te helpen. Ook vond ik de communicatie erg prettig verlopen, zij staat open voor feedback en geeft regelmatig aan dat als er dingen niet naar je zin zijn dat ze dat graag wil weten zodat het besproken en aangepast kan worden.

  Ik wilde borstvoeding geven maar het kwam niet goed op gang en verschillende opstartproblemen staken de kop op, ik moest flesvoeding bijgeven om te voorkomen dat ons kindje teveel gewicht verloor. Hier heeft Josje laten zien dat ze erg goed in staat is op een specifieke situatie in te kunnen spelen. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan, dagelijks contact gehad met de verloskundige en lactatiekundige, en werkelijk alle zeilen bijgezet om te zorgen dat onze dochter genoeg voeding kreeg en om mij te helpen de borstvoeding te verbeteren. Naast deze zorgen, de dagelijkse verzorging en controles van moeder en kind en alles wat teveel is om op te noemen vond ze elke dag tijd voor het huishouden en de was, heerlijk!

  Het was een cadeautje om deze energieke en inspirerende dame in onze kraamtijd in huis te hebben. Josje wij hopen dat je nog heel veel nieuwe ouders en kindjes gelukkig gaat maken!

 36. Marije

  Dankzij Josje hebben we een super fijne start gehad met ons eerste zoontje. Alles was erg nieuw voor ons dus toen we uit het ziekenhuis kwamen met ons kleine mannetje was het zo ontzettend fijn dat Josje er was en ons gelijk veel uitleg en rust kon geven. Ze was zo ontzettend lief voor ons zoontje en voor ons. Ze heeft ook erg goed geholpen met de borstvoeding. De eerste dagen verliep dit wat lastig vanwege misselijkheid van ons zoontje maar Josje had hier goede tips voor. Met de juiste begeleiding en doorzettingsvermogen kwam de borstvoeding een paar dagen later goed op gang. Josje maakte ook dagelijks een heerlijk fruithapje voor ons en elke dag hadden we weer een lekker schoon bed. Toen Josje weg ging hadden we genoeg zelfvertrouwen en kennis om met elkaar verder te kunnen. Wij vonden Josje daarnaast een ontzettend gezellig persoon om om ons heen te hebben. Ze had altijd een luisterend oor, en we konden erg met haar lachen. Als we nog weer een kindje mogen krijgen hoop ik dat Josje weer onze kraamzorg kan doen! Heel erg bedankt Josje!

 37. Esmeralda en Arman

  Josje is zeer kundig en richt zich (uiteraard) volledig op het welzijn van moeder en kind. Alles gaat in goed overleg. Daarnaast vindt zij ook nog eens de tijd om heel efficient en netjes het huishouden op orde te houden. Wij hebben een goede start gehad dankzij haar!

 38. Lois

  Ik ken Josje al een lange tijd. Bij ons eerste kindje hadden we een kraamverzorgster van een ander kraambureau. Achteraf heb ik daar spijt van gehad. Ik wilde dus ook graag bij mijn 2e kindje de kraamzorg van Josje krijgen. Onze Noah is 2 weken geleden geboren en ondanks dat Josje door omstandigheden maar 2 dagen de kraamzorg kon doen hebben wij die 2 dagen als topdagen ervaren!! Josje is erg professioneel, heel kundig maar vooral ook heel lief en geduldig. Ze verzorgt en vertroeteld je graag en helpt je op alle mogelijke manieren om de borstvoeding te laten slagen. Dus mocht er ooit nog een 3e kindje komen.. dan is Josje onze eerste keus!

 39. Anne Marijke

  Naar aanleiding van de vele positieve reacties op deze website hebben wij Josje gevraagd als kraamhulp voor ons eerste kindje. Wij zijn erg blij met deze keuze! We hebben afgelopen week veel van Josje geleerd, we konden goed onze draai vinden met elkaar en ik (moeder) ben heerlijk in de watten gelegd! Met dank aan Josje haar kennis en geduld is de borstvoeding goed op gang gekomen en zijn we een stuk zelfverzekerder geworden als nieuwe ouders!

 40. Nicole

  We zijn erg tevreden over de kraamzorg van Josje, zij is zorgzaam en zeer flexibel. Tijdens onze kraamweek heeft ze goed voor ons gezorgd en ons veel geleerd op een positieve en nuchtere manier. Ze straalt professionaliteit uit en maakt altijd tijd voor een luisterend oor.

 41. Mildred

  Josje is ook bij ons derde kindje onze kraamzorg geweest, nadat ze bij onze tweede had geholpen er een toptijd van te maken.
  Ook nu was het fijn om Josje in huis te hebben. We wilden een aantal dingen anders dan de eerste keer, dus dat was even zoeken. Gelukkig is Josje flexibel en stond ze open voor de dingen die we deze keer graag anders wilden, dus ook nu konden we ervan genieten.
  Ze was ook lief voor onze andere twee kinderen, zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep en dacht mee op momenten dat het nodig was. Kortom: weer een fijne tijd gehad, mede met dank aan Josje!

 42. Denise

  In maart 2019 is onze 2e dochter geboren. Josje was er ook in onze kraamweek met onze eerste dochter. Ik heb toen zo op een roze wolk gezete, dat ik haar toen meteen nog een keer heb gevraagd. Gelukkig had ze tijd! 🙂

  En ook deze keer zat ik op mijn roze wolk. Josje is een zorgzaam en liefdevol mens, ze begeleid en steunt je goed, waar nodig. Waar de hulp niet nodig is, daar blijft ze op de achtergrond. Heeft aandacht voor iedereen in het gezin, en betrekt grote zus er heel fijn bij.
  Ze maakt overheerlijke lasagne (kan ik iedereen aanbevelen) en elke dag is alles schoon en aan kant. Heerlijk!

  Kortom heerlijk op mijn 2e roze wolk gezeten!

 43. Anne Mossing

  In de kraamweek van onze eerste zoon hebben we kennis mogen maken met Josje, zij kwam toen 2 dagen invallen. Dit is zo goed bevallen dat we Josje later gevraagd hebben om bij onze tweede zoon te komen kramen. Ondanks dat er 4 jaar tussen gezeten heeft, wist Josje zich ons nog te herinneren.

  Josje heeft ons fantastisch geholpen. Ze is warm en zorgzaam en heeft oog voor iedereen in het gezin, dus ook voor de man en onze oudste zoon (hij heeft het nog steeds over je appelmoes).
  Josje was bij ons tijdens de kerstdagen, ze heeft geholpen ook hier een mooie tijd van te maken.
  Josje werkt hard, elke dag was alles keurig van kant, dat mis ik nu nog wel eens ;).

  Je merkt dat Josje veel kennis en ervaring heeft. Ze geeft goede adviezen m.b.t. de verzorging van de baby. Ook geeft ze veel steun bij het opstarten van de borstvoeding.

  Ook na de kraamtijd heeft Josje nog geholpen met het aanschaffen van een goed passende borstkolf. Ook hierbij heeft ze goede adviezen gegeven.

  Josje, bedankt voor jou warme humorvolle en betrokken zorg aan ons!

 44. Corine

  Josje is een lief en bezielend mens met hart voor haar vak. Ze heeft ons zichtbaar en onzichtbaar geholpen, en heeft een schat aan kennis over baby’s en pas bevallen moeders. Ze kwam ons verzorgen na de geboorte van ons tweede kindje, maar ook ons eerste kindje van bijna 2 kreeg veel aandacht van Josje, aandacht die ze met een nieuw baby’tje in huis best wel even nodig had. Toen het allemaal even anders dan anders liep was Josje bovendien heel flexibel, en hielp ons uit de brand door haar schema aan te passen. Kortom: we waren erg blij met de warme verzorging van lieve Josje!

 45. Vanessa

  Josje was onze kraamhulp na de geboorte van ons 3e kindje. Wij vonden het belangrijk om iemand te hebben die flexibel kon inspelen op hetgeen we op dat moment het meeste behoefte aan hadden. De aandacht voor onze andere 2 kindjes vonden we daarin ook belangrijk. Dit heeft Josje heel goed voor ons ingevuld. Ze nam graag zorg uit handen (ze is een harde werkster!), maar ze gaf ons ook de ruimte als we zelf iets wilden doen. We vonden het heel prettig dat Josje deze kraamtijd heeft ingevuld. Door de behoorlijke fysieke klachten in mijn zwangerschap, kon Josje ook iets langer blijven, waar ik heel erg mee geholpen was, los van de verwennerijen elke dag. Ik mis nog steeds de glazen met vers fruit en sap 🙂

 46. Andrea Meijer-Feringa

  Net als bij onze oudste zoon wilden we opnieuw graag van te voren kennis maken met degene die bij ons de kraamzorg zou verlenen. We waren ondertussen verhuisd en via de verloskundige kwamen we bij Josje terecht. Een hele fijne eerste kennismaking volgde. Ook daarna kwam ze nog voor een intake.
  Ook tijdens de zwangerschap was ze al heel betrokken. De dag dat we uit het ziekenhuis kwamen kwam ze even later om ons te helpen met opstarten.
  De kraamweek die volgde hebben we als zeer plezierig ervaren! Ook onze oudste zoon werd op een speelse en professionele manier betrokken bij de verzorging van de kleine. Erg leuk!
  Ik omschrijf Josje als zorgzaam, betrokken en professioneel. Wij raden haar aan iedereen aan!!!

 47. Hester Koldeweij

  Wij waren op zoek naar een zelfstandige kraamverzorgster omdat wij het prettig vonden van te voren te weten wie er bij ons en onze eerste baby zou zijn. Via de website van Josje al positieve berichten en foto’s dus een eerste afspraak was gauw gemaakt. Wij vonden het heel prettig dat er voordien tijd was voor een kennismaking en het klikte meteen. Josje was aanwezig bij de geboorte en het was een fijn en rustig gevoel dat er goed voor ons werd gezorgd. Iedere ochtend even de nacht doornemen en dan kregen we een lekker ontbijtje op bed. Samen de eerste verzorging gedaan bij de nieuwe, kleine baby. Zo’n eerste week is komt er veel op je af en we hebben veel steun en hulp gehad! Wij raden Josje daarom van harte aan. Selwijn, Hester en Oliver

 48. Fam. Koelewijn, Zwolle

  We hebben weer een heerlijke tijd gehad met Josje als onze kraamverzorgster! Josje was bij onze eerste zoon al heel goed bevallen en ook nu weer een dikke 10! Ons zoontje van bijna 2, ondernemend en wil overal bij helpen, betrok Josje heel goed bij de verzorging van ons tweede zoontje en hij mocht altijd helpen. Daarnaast heeft ze uitstekend geholpen in het huishouden! Altijd jammer om Josje uit te moeten zwaaien, maar bij een derde zien we haar hopelijk gewoon weer tegemoet!

 49. Nicole Honing

  Wat hebben wij ontzettend genoten van de kraamhulp van Josje na de geboorte van onze zoon Lev. Als ik Josje moet omschrijven komen de volgende woorden in mij op lief, zorgzaam, kundig en gezellig. Ze heeft veel nuttige tips gegeven, heeft oprechte interesse en denkt mee. Ik gun iedereen een kraamweek met Josje!

 50. Samantha poel

  Wij hebben van josje binnen 2 dagen alles moeten leren omdat onze dochter de eerste 8 levensdagen in het ziekenhuis verbleef.
  Josje ontving ons met alle zorg. En beantwoorde alle vragen die we nog hadden.
  We hebben in 2 dagen veel foefjes en handigheidjes aangeleerd wat voor thuis handig is.
  We hebben genoten van josje haar aanwezigheid het voelde goed om haar om ons heen te hebben.
  Ook is de na zorg meer dan geweldig geweest.
  Omdat onze dochter wat meer zorg nodig had heeft josje ons ook nog paar keer gebeld hoe het met ons ging en ook nog tips geven als ik vragen had.

  Josje bedankt voor alles!!

  Groetjes samantha en cor.
  En ook van léla natuurlijk

 51. Fam. Bout

  Heel last minute moeten veranderen van kraamverzorgende omdat ik eerder ingeleid werd. Josje had gelukkig nog plek! Wat een fijne week hebben wij gehad. Josje pakt uit zichzelf alles op en ziet wat er moet gebeuren. Ze zorgt goed voor moeder en kind en betrekt hier papa en grote zus op een leuke manier bij! Ze neemt de tijd voor bijv. een badje enz maar gunt het gezin ook de rust die nodig is door zich terug te trekken. Josje, bedankt!

 52. Rowena isadora victoria

  Wat hebben we van je genoten! Super kraamweek gehad. Een vrouw met een hart voor haar werk! Meer dan tevreden.

 53. Mark, Sophia, Nick, Jordy en Bram, Harderwijk

  Zo, we hebben je net uitgezwaaid. Wat een fijne kraamweek hebben we met je gehad.
  Na twee keer een kraamhulp van een grote organisatie over de vloer te hebben gehad hebben we een bewuste keuze voor een ZP-er in de kraamzorg.
  De zorg voor Sophia en Bram was uitstekend en kwam op de eerste plaats. Het huishouden en de zorg voor het gezin kwam op de tweede plaats, maar was daarom niet minder.
  Zelfs met een derde zoon erbij, hebben papa en mama nog wat nieuwe dingen over de zorg voor een baby geleerd.

 54. Amber, Naarden

  Wat een ontzettend fijne kraamtijd hebben we gehad dankzij Josje! Ze stond meteen voor ons klaar toen we het ziekenhuis uit kwamen, gaf goede tips voor de borstvoeding en pakte alle huishoudelijke taken uit zichzelf – maar altijd in goed overleg – op. Josje was ook enorm geduldig met onze oudste zoon (2,5) om hem bij de verzorging van zijn kleine broertje te betrekken. Heel prettig bovendien om in de aanloop naar de kraamtijd uitgebreid kennis te maken, zodat je weet wie er aan je kraambed staat. Een nadeel van grote kraambureaus wat mij betreft. Kortom, wij vonden Josje een hele fijne kraamhulp!

 55. Laura, Zwolle

  Josje is een ervaren en betrokken kraamzorg die van aanpakken weet. Bij ons liep het iets anders omdat Olivier in het ziekenhuis terecht kwam op de vierde dag, Josje is een enorme steun geweest. Ze heeft kunnen ondersteunen in huis toen ik er niet altijd kon zijn. Ze denkt ook mee aan leuke dingen zoals een kerstboom in huis, deze wilde ze wel voor ons halen ookal hebben we dit jaar even overgeslagen, heel lief. Ze past zich aan de situatie aan, geeft tips waar nodig en ziet ook waar de behoefte ligt bij bijvoorbeeld een tweede kindje t.o.v. een eerste kindje. Ik zou gaat zeker aanraden bij andere kraamvrouwen. Ook na de tijd neemt ze even contact op om te kijken hoe het gaat. Bedankt voor je steun in deze roerige tijd Josje!

  Groetjes van Laura, Christian, Boaz en Olivier

 56. Germaine en Henk de Groot, Dronten

  Dag Josje,

  wat hebben we het fijn gevonden dat jij ons in onze kraamtijd zo goed hebt bij willen staan. Voor ons was alles nieuw maar je gaf ons het vertrouwen dat we het konden, ook in de tijd nadat jij niet meer dagelijks op de stoep zou staan. We willen je bedanken voor de fijne tijd en voor je goede zorgen.

  Liefs,
  Henk, Germaine en Juel

 57. Marijke Veldwijk, Zwolle

  Op de dag dat onze dochter Hannah geboren werd, hoorden wij dat onze kraamhulp niet bij ons kon komen kramen. We zaten met onze handen in het haar, omdat we op 1e kerstdag thuis zouden komen en het moeilijk was om andere hulp te krijgen. Josje verzette haar afspraken en ving ons op toen wij uit het ziekenhuis kwamen. Ze is lief, ontzettend zorgzaam EN kundig. Dankzij haar alertheid kwam de verloskundige er achter dat Hannah haar bilirubine waarden gevaarlijk hoog waren en zij direct opgenomen moest worden. Ik heb een bijzondere kraamweek gehad, heel blij met haar!

 58. Arnold en Nynke, Zwolle

  Josje is lief, zorgzaam en zeer vakkundig. Ze heeft ons in de eerste week na de geboorte van onze dochter veel werk uit handen genomen zodat we zelf echt konden uitrusten. Bovendien was ons zoontje gek op haar. We kijken terug op een topweek. Dankjewel!!

 59. Gaby Pappot, Muiderberg

  Bedankt voor de kraamperiode. Ondanks dat we al een deel in het ziekenhuis hadden opgesnoept van de kraamtijd met jou, vonden we het fijn dat je er was!
  Je bent hier gekomen, ondanks dat Dexx 3,5 week te vroeg geboren was! Je hebt er alles aan gedaan om de kraamperiode er te zijn en dat was je ook! Zeer gewaardeerd!
  We hebben een fijne kraamtijd met je gehad, voelde zeer vertrouwd en prettig! Hoop dat je nog veel gezinnen gelukkig gaat maken met het wennen met een nieuw leven!
  Bedankt voor alles.

 60. Denise, Dronten

  4 augustus 2016 is onze dochter geboren. Voor ons is dit ons eerste kindje. Alles is nieuw en er komt in zo’n week veel nieuwe dingen op je af.
  Josje is hier heel goed op ingespeeld en begeleid alles in goede banen en zorgt voor de 3 belangrijke R’en ” Rust, Regelmaat en Reinheid”.
  Ze is erg geduldig en heeft veel ervaring, je zelfvertrouwen als kersverse moeder en vader groeit.
  Ik geef borstvoeding en dat liep in het begin nog niet heel goed, Josje heeft mij hier veel in gesteund en begeleid. Ook kreeg ik 2 extra dagen kraamzorg, zodat de borstvoeding goed op gang was voordat zij weer weg ging. Dit was voor mij een hele geruststelling!

  Josje is een kraamverzorgster die er wel, maar ook weer niet is…
  Ze zorgt goed voor de baby, moeder en vader, maar ze is “afwezig” wanneer dat wenselijk is.
  Ik heb echt op mijn roze wolk gezeten tijdens onze kraamweek!

 61. Sacha, Dronten

  Hoi Josje!

  Normaal kom ik je persoonlijk tegen bij de plaatselijke super, maar nu kwam ik je flyer met website tegen bij de apotheek. Ziet er mooi uit!

  Ook al is het al ruim 7 jaar geleden (ja zo lang alweer) toch denk ik nog wel eens terug aan de kraamweek met jou. Wat werden Amélie, Ronald en ik verwend. (Is het niet mogelijk om jaarlijks zo’n verwenweek te plannen zonder baby?)

  Ik kan iedereen die dit leest Josje van harte aanraden. De verzekering vergoede het ook gewoon, laat je daar niet door weerhouden.

 62. Lizet Satijn, Kampen

  Voor ons eerste kindje, Jarah hebben wij op advies van vrienden voor Josje gekozen. En dat was een goeie keus. Vanwege vroeggeboorte waren er wat voedingsproblemen. Josje ging tot het uiterste dat het weer beter zou gaan met onze dochter. En dat was echt heel fijn, zelfs extra kraamdagen door haar doorzettingsvermogen gekregen. Josje overlegd en probeert zo goed mogelijk aan te sluiten bij wie je als gezin bent. Een ervaren, harde werkster met lieve extraatjes. We zijn erg tevreden! Bart en Lizet Satijn

 63. Mildred, Dronten

  Voor ons tweede kindje hebben we gekozen voor Josje als onze kraamverzorgende. Na de eerste was het een verademing! Josje was ontzettend lief voor onze peuter, die de hele dag achter haar aanliep en wilde helpen.

  Daarnaast heeft Josje heel goed voor ons gezorgd. Ze bleef maar dingen in huis oppakken, maar ging nooit over grenzen heen en vroeg altijd of het goed was om iets op ‘die en die manier’ te doen. Ze deed graag een stapje extra als we er zelf niet uitkwamen. Daarnaast zorgde ze ook voor emotionele support als het nodig was.

  We zijn erg blij met Josje en de kraamtijd die we dankzij haar mochten hebben. Mochten we in de toekomst nog een keer een kraamverzorgende nodig hebben, dan is er geen twijfel over wie we daarvoor zullen vragen!

 64. jans jelies, Urk

  Josje , hieerbij ons beloofde berichtje
  Top dat je er was je bent een echte oud hollandse kraamverzorgster die alle dingen aanpakt die voorkomen in een gezin met 5 kids\
  wij hebben van je genoten van je drive en inspiratie
  hoop dat je dit werk nog lang genoeg mag doen je bent een topper vr gr fam jelies uit urk
  Jan en Janita
  Jennine
  Jorina
  Willemijn
  Klaas
  Luuk

 65. Tom & Saartje, Zwolle

  Josje werkt hard, kijkt niet op de minuut en door haar goede zorgen kan je optimaal aansterken en van je baby genieten!

  Wij hebben onlangs ons eerste kindje gekregen. Wij hadden geen enkele ervaring met baby’s en hebben er destijds bewust voor gekozen om alles over ons heen te laten komen. De kennis van Josje was daardoor in die eerste week super! Josje hiep ons goed op weg met het verzorgen van ons dochtertje zodat we ons niet onzeker voelden na haar werkzaamheden bij ons thuis.

  Voor Josje is niets te gek;
  • Josje neemt je veel uit handen
  • Ze ziet wat nodig is, je hoeft nergens om te vragen
  • Josje is zeker een aanrader!

  Wij hebben Josje na de kraamperiode echt gemist!
  Mochten wij ooit een tweede kindje verwachten dan vragen wij Josje zeker weer!

 66. Karina Müller, Dronten

  Bei uns war Josje nach der Geburt unserer Tochter Mila als kramverzorgster.
  Da ich selber aus Deutschland komme und dadurch für mich die kraamzorg etwas völlig neues war, wurde ich sehr positiv überrascht.
  Josje war uns in den ersten Tagen nach der Geburt eine sehr große Hilfe. Sie hat uns im Umgang mit Mila wunderbar unterstützt, mir bei dem Beginn der borstvoeding geholfen und nebenbei noch den Haushalt gemacht.
  Dafür noch einmal ein großes Dankeschön!
  Deutschland sollte echt darüber nachdenken um die deutschen Frauen auch in den ersten Tagen zu hause zu unterstützen!!!
  Da ich niederländisch sehr gut verstehe und mittlerweile auch einigermaßen gut spreche, war die Verständigung kein Problem. Aber Josje hat sich selbst im Vorfeld Mühe gegeben mit ihrem Mann ein bisschen deutsch zu üben 🙂

  Vielen Dank für die schöne kraamtijd!

 67. Nicole, Zwolle

  Mede door Josje hebben wij een mooie kraamtijd ervaren. Josje neemt duidelijk initiatief maar zonder voorbij te gaan aan “de routine van het huis”. Ook voor onze oudste dochter heeft Josje tijd gemaakt, en haar bij veel betrokken. Uiteraard stond de zorg voor de baby voorop, maar zodra er tijd was voor bv de was of koken dan draaide Josje daar haar hand niet voor om. Kortom, een positieve ervaring!

 68. Esther Korterink, Zwolle

  Josje was kraamverzorgster bij ons derde kind. We kunnen terugkijken op een superfijne kraamtijd! Wat we bij de eerste twee kinderen hebben gemist aan hulp en verzorging, hebben we dubbel en dwars terug gekregen bij Josje. Bedankt!

 69. Ellen van Leussen, Zwolle

  Wij hebben Josje als kraamverzorgster gehad na de geboorte van onze zoon Ivan. Ze heeft ons superfijn geholpen met het opstarten van de borstvoeding en met de dagelijkse dingen in huis. We hebben veel tips gekregen en Josje zorgde voor rust in huis. Wij kijken dan ook terug op een fijne kraamtijd

 70. Pieter & Sabine

  Josje heeft ervoor gezorgd dat wij hebben kunnen genieten van een prachtige en onvergetelijke kraamtijd na de geboorte van ons vierde kindje Madeleine!
  Madeleine is geboren in de zomervakantie, dus alle kinderen waren thuis. Iedere ochtend vroegen de kinderen als ze wakker werden of Josje er al was. Ze waren alledrie erg op haar gesteld. Josje heeft ook veel aandacht en zorg gegeven aan hen, naast de zorg voor Madeleine en mama. Hierdoor hebben we echt allemaal kunnen genieten van een ontspannen week.
  Ze heeft ook veel kennis van zaken en deelt deze op een prettige manier. Ze heeft voor alles een passende oplossing, geeft adviezen en mogelijkheden maar laat de keuze bij de ouders. Heel prettig om op die manier geholpen te worden. Want ook al is het de vierde keer, ieder kindje is anders en iedere kraamperiode verloopt anders. En mama is altijd erg besluiteloos in deze periode, ook daarbij heeft ze haar goed geholpen.
  Josje is gezellig, kundig en professioneel, heeft oog voor het hele gezin en maakt de kraamwerk een feestje! We kijken terug op een fantastische week. Nogmaals ontzettend bedankt Josje!! Liefs van ons allemaal

 71. Corrine

  Met ons derde kindje op komts op zoek naar kraamzorg. Via haar website kwam ik in contact met Josje.
  Al gelijk het eerste contact, een telefonische gesprek, voelde goed. Reden voor persoonlijk kennismakingsgesprek. Ook dit verliep bijzonder prettig. We spraken af dat Josje bij ons zou komen kramen.

  Wij hebben Josje leren kennen als een ontzettend kundige, doortastende en gedreven kraamhulp. Vanuit haar brede ervaring en kundigheid geeft Josje advies maar ze heeft er tevens respect voor als je er zelf een ander mening op na zou houden. De ruimte voor eigen inbreng is erg prettig.
  Naast de kwalificaties als fantastische kraamhulp heeft Josje een hele lieve en warme persoonlijkheid.
  Het was een erg fantastische kraamtijd. Naast de zorg hebben we ook ontzettend veel gelachen. Ook met onze andere kindjes, 6 en 5, ging Josje erg leuk en lief om.
  Wij danken Josje voor al haar hulp en betrokkenheid. Een top tijd gehad!
  Groetjes,
  Corrine

 72. Michael, Kathia, Leonora en Aaleyah

  Wij hebben het geluk gehad Josje als onze kraamverzorgster te hebben.
  Ze heeft onze eerste week met onze dochter zeer aangenaam gemaakt. Mede door haar hulp hebben wij van elk moment kunnen genieten van onze dochter. Haar ervaring en plezier in haar werk was heel goed te merken. We hebben veel van haar geleerd in de periode dat ze bij ons was.
  Zowel moeder vader en zus werden betrokken bij de kraamperiode door ieder van ons te begeleiden en duidelijke uitleg en advies te geven.
  Josje nogmaals bedankt voor alles!
  Groetjes
  Michael, Kathia, Leonora en Aaleyah

 73. Familie Boy

  Wij kijken terug op een hele fijne kraamtijd! Je hebt ons van veel adviezen voorzien en ervoor gezorgd dat we onbezorgd konden genieten van ons kleine mannetje. Je bent heel deskundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit samen met je passie voor dit vak en je flexibiliteit maken dat ik je zeker zal aanbevelen bij bekenden! Dank je Josje!

 74. Sonja Diever

  Dank je wel Josje voor de goede zorgen en adviezen die je mij hebt gegeven tijdens mijn kraamtijd. Josje blijft rustig ook als het niet gaat zo als wij het wilden, maar de aanhouders winnen. Met de goede adviezen van Josje is het mij toch gelukt om bepaalde dingen voor mekaar te krijgen. Josje is echt een aanrader als je een goede kraamverzorgster nodig hebt. Josje nogmaals bedankt.

 75. Marcel en Bianca

  Wij hebben Josje ervaren als een super fijne en lieve kraamverzorgster. Zowel voor moeder en kind als voor vader. Ze luistert goed, geeft fijne adviezen en tips. En wij raden haar zeker aan bij vrienden, familie etc.

 76. W.M. Fraenk

  Ik heb een hele zorgeloze kraamtijd gehad, dankzij Josje.
  Ze is echt een topper en ze is goed in wat ze doet.
  Ze zet de puntjes op de i ondanks dat wij al een zoon hebben heeft ze me heel veel kunnen leren hoe wij het kunnen doen met onze prachtige dochter.
  Ze dringt zich niet op ze respecteert je zo als je bent. Wij vinden dat velen een voorbeeld aan haar kunnen nemen als wij haar een cijfer mogen geven dan is ze voor ons een tien waard. Kortom Josje is echt een aanrader
  Groetjes van een tevreden gezin

 77. Annemarie de Leeuwa

  De 1e keer dat Josje bij ons kwam kramen was in januari 2005. In 2009 kwam ze voor de 2e keer. Beide keren heb ik een heerlijke tijd gehad en veel van haar geleerd. Het gaat bij Josje niet zo als bij grote kraambureau’s maar zij is er voor het hele gezin en niet alleen voor moeder en baby.

 78. Annelies Noordzij

  Josje was onze kraamverzorgster deze zomer na de geboorte van onze 3e zoon Witte! Het was prettig en gezellig om haar in huis te hebben. Wat wij vooral als zeer positief hebben ervaren is het in samenspraak afspraken maken. Na een derde kindje ken je redelijk het reilen en zeilen, maar zij was een meerwaarde bij ons in het gezin! Wil je een ervaren en positieve kraamverzorgster in huis, dan ben je bij Josje aan het juiste adres!

 79. Sophie Leussink

  Josje was onze kraamverzorgster bij de geboorte van onze dochter Cato. Ze heeft erg goed voor ons drieën gezorgd. Ze geeft goede tips en zorgt voor de rust in huis die je die eerste week juist zo nodig hebt. We raden Josje iedereen absoluut aan.

 80. Lyanne Kok

  Josje was onze kraamverzorgster bij de geboorte van onze kleine meid een ruime week geleden. Het was een heerlijke kraamtijd, wij werden goed verwend. Josje kwam om 23.00 zelfs langs, om ons goed door onze eerste nacht als kersverse ouders te helpen. Ze draagt je niks op hoe het precies zou moeten, maar laat áltijd de keuze bij de ouders. Dat is erg fijn!! Ze heeft ons ontzettend veel geleerd!
  Groeten Ronald & Lyanne

 81. Nanda Bosma

  Josje is onze kraamhulp geweest bij de geboorte van ons 3e kindje. Eigenlijk zouden we haar collega krijgen die ook de kraamhulp was bij onze eerste 2 kinderen. Door omstandigheden ging dat niet door en heeft zij Josje aanbevolen. Wat een goede keus! Josje is de rust zelve en verzorgt de kraamvrouw als een prinses en de baby als een kostbaar pakketje. Ook de rest van het gezin is bij haar in goede handen. Er wordt altijd goed overleg gepleegd over de zorg voor de baby, maar ook over de tijdsindeling en de verdeling van de kraamzorg-uren. Ze is daarin heel flexibel en meedenkend.
  Mede door Josje is ook deze kraamweek een waar kadootje voor ons geweest waar ik heerlijk op een roze wolk heb kunnen zitten.

 82. Mirjam Postma

  Wat een deskundigheid en tomeloze inzet!
  Josje heeft met haar geduld, liefde en verwennerijen ons een hele fijne kraamweek bezorgd.
  Wij bevelen haar ten zeerste aan!!!

 83. Jojanne Lageveen

  Bij ons eerste kindje kwam Josje ons helpen tijdens de kraamtijd. DIt is ons zo goed bevallen dat we Josje bij de tweede weer hebben gevraagd. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met het opstarten van de borstvoeding. En ze kijkt goed wat er bij je gezin past. Daarnaast is Josje gewoon een lieve vrouw met een warme persoonlijkheid. En ze maakt verrekte lekkere fruithapjes!!!!

 84. Eke

  We hebben Josje bij alle 3 onze kinderen als kraamverzorgster gehad. Ze heeft veel kennis, zorgt goed voor ons én voor de andere kinderen. Josje is heel betrokken, maar kan je ook heel goed je eigen ruimte geven. Zelfs nu hebben we af en toe nog contact. Ik kan Josje van harte aanraden als kraamverzorgster! Ik kijk op een hele fijne tijd terug.

 85. Eva

  Het was voor ons de 2de keer dat we Josje als kraamverzorgster hebben gehad en het was weer super! We zijn goed verzorgd en het was gezellig in huis:-) We kijken terug op weer een mooie periode!

 86. Liana Romkes

  Wij hebben Josje als kraamverzorgster gehad bij de geboorte van onze dochter Hanna. Wij zijn blij dat we Josje als kraamverzorgster hadden, ze zorgt goed voor moeder en kind (en ook voor de vader). Als wij ooit een tweede mogen krijgen gaan we zeker vragen of Josje bij ons wilt kramen. Ook raden we haar aan bij vrienden, familie en kennissen, omdat als je wat wilt weten dat gewoon aan Josje kan vragen. Vandaag gaf ze me nog advies over iets. En dat zes maanden na de kraamzorg.
  Kortom Josje is een goede kraamverzorgster.

  Groetjes Liana Romkes

 87. Nelleke van Twist

  Na de geboorte van onze zoon Lucas was Josje mijn kraamverzorgster dit op aanraden van een vriendin van mij! Dit was een schot in de roos, ik kijk namelijk terug op een fijne ontzorgde periode. Josje was er op de goede momenten, zorgde goed voor onze zoon, heeft veel know how en er was altijd een luisterend oor. Kortom prettig en betrouwbaar! Groeten Nelleke van Twist

Reageren op dit bericht?