Woon je in Emmeloord, of in de buurt van Emmeloord en ben je op zoek naar een kraamverzorgster? Dan kan ik je van dienst zijn! Mijn naam is Josje Gorter en ik ben al sinds 2002 kraamverzorgster. Aangezien ik in Dronten woon kan ik ook kraamzorg aanbieden in Emmeloord.

Kraamzorg op maat

Een persoonlijke benadering voor kraamzorg vind ik erg belangrijk en  ik ga graag eerst even persoonlijk met jou en je gezin kennismaken. Daarom luister ik goed naar jouw wensen, zodat ik je kraamzorg op maat kan bieden. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens de kraamzorg en een prettige en onbezorgde kraamtijd hebt. Uiteraard heb ik alle benodigde diploma’s en certificeringen om jouw en je pasgeboren baby de best mogelijk kraamzorg te geven.

Vele moeders gingen je voor

Ik heb als kraamverzorgster al mogen werken voor heel veel moeders in Emmeloord en omgeving. Ben je benieuwd hoe zij hun kraamtijd beleefd hebben? Lees dan deze reacties over hun kraamzorg eens. Ik kom graag als kraamverzorgster bij jou in Emmeloord om ervoor te zorgen dat je na je kraamtijd net zo’n positieve ervaring hebt als deze andere moeders.

Meer informatie of aanmelden voor kraamzorg?

Wil je meer informatie over de kraamzorg of heb je vragen? Stuur mij gerust een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op deze website. Wil je jezelf direct aanmelden voor kraamzorg? Maak dan gebruik van dit aanmeldformulier voor Kraamzorg Josje Gorter. 

Kraamzorg Josje Gorter heeft via de Coöperatie Kraamzorggroep contracten met alle zorgverzekeringen.

Mocht jouw verzekering je vertellen geen contract te hebben met Kraamzorg Josje Gorter, dan kun je de Coöperatie Kraamzorggroep Harderwijk noemen.

Je kunt altijd even contact met mij opnemen voordat je jouw verzekering raadpleegt.

spelden-4-keluren